Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och tårarna.

 

 

Ser du inte hur mina

tårar rinner,

ser du verkligen inte mig

eller tårarna.

 

Jag sitter i samma rum som dig

men du säger inte

ett ord

du låtsas inte om mig.

 

Mitt hjärta svider jag lovar

jag vet inte

om jag orkar mer

för ibland så vill jag hoppa.

 

Som nu när tårarna rinner

men ingen tröstar,

och vad ska jag ta mig till

när ingen förstår.

 

Jag tror mitt hjärta kommer

att spricka av

sorger

från livet.

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 441 gånger
Publicerad 2007-02-06 23:04



Bookmark and Share


  habibty
sorgsen och mycket vacker text!Bra skrivet.
2007-04-08

    hajjag
Är jag osynlig trotts min smärta? Det är vad den här texten vill skrika ut. Jag tycker att du uttrycker dig fint. Som om orden bara faller dig ur, inte genomtänkta. Och det passar för att få den rätta känslan för texten. Bra!
2007-03-05

  Ezo
Jag känner igen detta..det är så jobbigt, känns som att man är en tickande bomb som kan sprängas i vilken sekund som helst!

\"Jag sitter i samma rum som dig

men du säger inte

ett ord

du låtsas inte om mig.\"
2007-02-14

  Nanno
så sorligt..men jag känner igen mig i dina ord..verkligen starkt
Kram
2007-02-09

  Bissen
Inte hoppa! Inte släppa taget... För gör du det, kan ingenting sen göras om...

Starkt och sorgset...
2007-02-07

  Lilla My* VIP
Så sorgesam text men du har orden
i din makt o med en kan man försätta berg!
Skickar en påse med lycka o glädje till dig*:)
2007-02-07

  Sanchez VIP
Ah Manal, du skriver så sorgligt idag
En pytteliten tröst kan det kanske vara att i vilket fall som helst, oavsett det ena eller det andra, så är det alltid bättre med kärlek än utan
2007-02-06

  Snubblaraldrig
Den var en sorglig, men på samma gång väldigt vackert skrivet. Verkligen bra! :)
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal