Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två själar

Mina drömmar vill jag dig ge
önskar att du mig ska se
Genom mörker vill jag lysa som månen 
för bara dig min vän 

Gråter tårar för att sedan le
önskar att du kan mig en kram ge
Med stjärnorna ska jag låta en stjärna
falla ner hos dig ska du se

Låt våra drömmar om kärlek 
falla in och våra själar flätas samman in
Stjärnorna ska lysa för oss två
Tillsammans är vi starka, du och jag

Med dig vid min sida ska jag vandra
hand i hand in i framtidens hamn

 




Fri vers av Lindizz
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-02-08 11:07



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vilken fin bild du målar upp med dina ord!
Som en film !
Med dig vid min sida ska jag vandra
hand i hand in i framtidens hamn...
Jag ser det ju!
2007-02-28

  Freeman
Så vackert skrivet...du berör så många med alla dina alster...inte minst mig! TACK!!! <3
2007-02-10

  Lars Granlöf
Du får mig o gråta, jag känner smärta
men önskar dig lycka
2007-02-08

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fin!
2007-02-08

    Cajsa
Jättefint skrivet!
2007-02-08

  nettizen
En värmande tanke minsann..... du lyser i den här texten, verkligen!!!!
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz