Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna!

Vakna nu... klockan är kvart i 7...
Jag stryker försiktig mitt barn på
kinden o viskar varsamt...
Vet ju hur jobbigt det känns att bli väckt
på ett häftigt sätt!
-Mmmm.......................................
Hon kurar ihop till en liten boll
trött o vill nog fortsätta sin sömn
Klockan är kvart i 7
viskar jag igen...
Vakna nu!...

Jag går upp o gör mitt...
Väntar en liten stund till och återvänder
sedan för att se att hon sover....
Återigen men lite högre denna gång
Vakna... klockan är 7....
Gumman! du ville ju upp kvart i...
Somna inte om nu!
Pratar på för att hon ska vakna till liv...

Återvänder till dagstidningen...
I tankarna bakom tidningens nyheter
finns minnet av min trötta dotter...
Kan inte riktigt slappna av
Går ner efter en liten stund
igen o nu ropar jag !
Gumman , kvart över...
Nu är klockan kvart över 7 !
Nu vaknar hon ordentligt o svarar
Ja! Ja! Ja!
Jag är en mamma med funktionen
Återkommande alarm...




Fri vers av sunnanvind
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-02-09 07:28



Bookmark and Share


    stellaa
vilken härlig :) som din dotter är jag precis lika dan, bra beskrivet! :)
2007-02-16

    Maria Malm
Känns igen!
2007-02-09

  * Ammi *
härligt igenkännande ..
2007-02-09

  Lars Granlöf
Jo jag minns att var den någon gång på dygnet jag inte gillade mammas tjat var det på morgonen. Men uteblev det då var det ännu tomare
2007-02-09

  nettizen
hehehe....ja,den där inbyggda snooze-funktionen känns igen.... här är det tre stycken man får snooza..... mycket snoozande blir det. Hahahaha
2007-02-09

  SusanneStrömstedt
*Ler* Och fast man blivit tillsagd att väcka tidigare,får man ovett när dom stiger upp..Det är väl så att vara mamma. :)
2007-02-09

  Jack_iX
Morgonstund har guld i mun ... pytt !!!

Förnöjsamma ord att vakna till !
2007-02-09

    Lena Nilsson
*ler*
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind