Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

 

 

Jag vet vem jag är

vet vad jag vill

och det är så det ligger till

 

~har dock inte alltid varit så~

 

Det fanns en tid i mitt liv

då jag hade allting undanstoppat

tills jag en dag nådde en punkt

då jag blev självdestruktiv

 

Har gått igenom många faser

och fasor

Pusslat ihop det som av mig då

bestod av sönderrivna trasor

 

Vägen hit var smärtsam och lång

passagen ibland mörk och trång

 

~Hittade ut tillslut~

 

Visst hälsar de på emellanåt

deppmonstret och ångestdemonen

Men jag är stark nu och kan under

pompa och ståt skicka iväg dem

till månen

 

Har fått inse att jag inte är nån

supermaskin

och nu slår jag stopp i tid

 

Det är egentligen ganska lätt

Bara man lär sig att uttala det rätt

 

Något som verkligen hjälpt mej

Att kunna säga Nej




Fri vers av nettizen
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-02-11 12:27



Bookmark and Share


  Hating
*beundrar och ser upp till dej*
2007-02-12

  Mikael Lövkvist
Fint skrivet. Jag håller med-
Nej är ett väsentligt, rent av livs-viktigt, ord.
2007-02-11

  Lapptanten
En ack så viktig insikt. Att säga nej är nog banne mig bland det viktigaste man kan lära sig. För tar man på sig allt och lite till så orkar man till sist inget annat! =)
2007-02-11

  sabina stark
Jätte bra skrivet. Känner igen mkt. Att säga nej är vekligen svårt. De är jätte bra att du kan de.
2007-02-11

  Sofie Viktoria
Det är svårt att säga nej om man är van att säga ja. Det går av bara farten.
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen