Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar jag kunde vara solen på din himmel

Jag önskar jag kunde vara solen på din himmel
Att jag vore vara det vackraste för dig
Att du ville vara i min värmande famn


Jag önskar jag var allt du önskar dig
Det som får dig att leva
att det var jag som fick dina drömmar att slå in


Jag önskar att du ville ta emot all den kärlek
jag känner för dig
Att du låter min glädje få smitta av sig
till dig
Att mitt hopp får dig att hoppas med mig...




Fri vers av sunnanvind
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-02-11 20:39



Bookmark and Share


    stellaa
jag vet, du prickar in det. man vill så gärna precsi så som du säger i rubriken, vara solen på någons himmel.
och himmel vad bra du skriver! :)
2007-02-15

  Herr Morris
solen, en brinande
och döende stjärna
en vacker tanke

men inte lika vacker
hoppfull och fylld
av kärlek som

snökristallen som
smälte i min hand
då vi log

mot varandra


Vackert!!
2007-02-14

  Lars Granlöf
En sådan vacker önskan
vore fy å skam
om den inte blev
förverkligad
2007-02-11

    Anette.H.
Vackert!
2007-02-11

  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet!
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind