Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När inga ord finns...

Du var så fin tyckte jag...
Hade velat måla en tavla med dig
som motiv
Din brunbrända hy och leende ögon

Du var så fin tyckte jag
Hade velat sagt nå\'t fint om dig
något speciellt...
Nå\'t som skulle få dig att
förstå att jag blev berörd av dig

Men alla ord kändes så fattiga
Helt plötsligt var alla ord
som bortblåsta och jag var tyst...
Jag tror ändå att du förstod
Jag var tyst
För inga ord fanns...




Fri vers av sunnanvind
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-02-11 20:52



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Fin rytm
känsla och igenkännande.
Den har inspirerat mig till en dikt
som jag sen ska lägga ut.
2007-02-11

  SusanneStrömstedt
Jag blir också ordlös ibland....Bra skrivet
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind