Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var jag...

Månen menade aldrig att förföra dig älskling
Det var jag som lät dig försvinna in i min famn...
Det var inte stjärnorna som fick dig att ge dig till mig
Det var jag som lockade dig och viskade i ditt öra...


Havet menade aldrig att föra dig bort på okänt vatten
Det var jag som lät dig smaka på min sälta...
Det var inte solen som fick din hud att bränna
Det var jag som överöste dig med mina kyssar...




Fri vers av sunnanvind
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-02-11 22:58



Bookmark and Share


  Tabes
Du skriver ju så bra! Jag menar BRA!
2007-10-14

  devilsangel
Berusande vacker kärleksdikt.
2007-03-18

  Gawain
Får känslan av förförelse av ett naturväsen, något obskyrt men påtagligt närvarande... någon som förstår hur kärlek ska smaka, kännas... ja, vara.. *snyggt*
2007-02-14

    henley
Jätte fin och beskrivande som alla dina andra dikter också är!
Himla vacker hörruh!!
2007-02-13

  SusanneStrömstedt
Vackert
2007-02-12

  * Ammi *
skön text
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind