Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskedröm

I natt hade jag en dröm om forna tider,
där hade jag det lätt utan att kärleken svider.
Det slog mig just häromdan,
att jag vill vara lika dan som Peter Pan.

Kunna flyga just av ren lycka,
lite overkligt kan man ju tycka.
Men allt i livet går inte som man vill,
man vill ju ha allt och lite till.

Drömmen jag hade om oss,
den fick mig att glömma annat förstås.
Kanske bara för en stund,
men det räckte.....
Nu är jag igen hos John Blund...




Fri vers av Tinisen
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-04-13 00:31



Bookmark and Share


  aftermath
som en skön liten fabel
2007-04-13

  utstött
det här är enormt vackert skrivet tack
ska du ha för en varm och vacker dikt
som inspirerar stimulerar och vibrerar
2007-04-13

    Bhumis
Fin, men sorglig...

Kramiz
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen