Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara din vän

Kom

vill torka dina tårar

när smärtan känns för stor

 

Kom

vill ge dig hoppet åter

när allt känns hopplöst

 

Kom

vill ge dig styrkan

när du känner dig svag

 

Kom

vill finnas där för dig

när du känner ensamhet

 

Kom

vill vara din vän

för alltid




Fri vers av Cajsa
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-02-12 10:55



Bookmark and Share


    Maria Malm
Riktiga vänner är ovärderliga!
2007-02-14

  Nessie
Fin vers som ger tröst och trygghet när man läser den. Förmedlar mycket kärlek.
2007-02-13

  Lena K Nilsson VIP
En riktig vän...Fint!
2007-02-12

    Lindizz
en riktig vän..bra skrivet
2007-02-12

    eva m h
En riktig vän! :-)
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg