Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om när man har så kul tillsammans med en vän..


Gläjde tårar..

Vi skrattar och skrattar
tills magen krampar

Vi bubblar och bubblar
om och om igen
Och våra skratt omfamnas igen
 

Vi har så kul tillsammans

Jag och min vän ...




Fri vers av Lindizz
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-02-12 11:19



Bookmark and Share


  Merrlina
vad härligt de låter
De en vän :)
2007-02-14

    Elin Sundström
Fint skrivet om detta härliga i livet. En sann vän det är ovärderligt. Känner igen känslan du beskriver så väl!
2007-02-13

  Micael Axelsson
En glädjespridande känsla med en sådan vän...
2007-02-12

  sabina stark
Låter bra. Viktigt med riktiga vänner.
2007-02-12

  Lars Granlöf
De är så viktigt...
2007-02-12

    sunnanvind
Jaaa! Det är ju precis så där...
Man har faktiskt riktigt ont i magen
o mungiporna efteråt!
2007-02-12

  nettizen
Låter underbart att ha en sån vän. :)
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz