Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropar på min skyddsängel

Ta mig med

på flygturen runt solen

 

Skänk mig värme och solsken

trygghet, hopp och tro

 

Ta mig med

på flygturen runt regnbågen

 

Vill se färgerna som skimrar

skatten som glimmar av guld

 

Ta mig med

på flygturen runt molnen

 

Önskar få se en harpaspelande ängel

se dig med vingar och änglavit skrud

 

Ta mig med...




Fri vers av Cajsa
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-02-12 13:33



Bookmark and Share


    Maria Malm
Härligt sväva runt i poesin!
2007-02-14

  Bengt VIP
Du skriver så vackert att det känns alltför platt med en applåd!
Kram
Bengt
2007-02-14

  Nessie
Härlig rytm i texten. Man lockas med och upp i ett virvlande hoppfullt rus. Positiv känsla.
2007-02-13

  Wingardium LeviosA
Känns som om du har mycket vackert kvar att upptäcka. Och för att bevara en hemlis mellan dig och mig: Det har vi alla, alltid, nu och förevigt ;)
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg