Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu när det är alla hjärtans dag sänder jag här en liten dikt..som kom fram inom mig..alla bör ha en solängel..


Solängel

 

Känner du hur..

Fjärilar leker tafatt

Känner du hur...

Hjärtat slår volter

Känner du hur..

Tankarna sänds med vinden

Känner du hur ....

dagen lyser röd

För den solängel du är

Vill jag med ord sända det här

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-02-14 14:22



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Fin dikt och tanke från den \"solängel\" du är!!
2007-02-14

  Freeman
Åh vad vackert, underbart skrivet, du måste själv vara just en sådan för någon!
2007-02-14

    sunnanvind
Jaaa! Alla skulle ha en så\'n ängel!
2007-02-14

  Lars Granlöf
Menar ju gladkärlek...
2007-02-14

  Lars Granlöf
Kladkärlek, defenitivt. Så ska de ju va.
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz