Var ute och promenerade i 90 minuter idag

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var ute och promenerade i 90 minuter idag




En härlig promenad med mina sinnen

SER

snöflingor     bilar     hus     snötunga träd     kyrkan  

promenerande människor     konsumaffären      polisbilen     gula postlådan

 

HÖR

Bilarnas sus     fågelkvitter     en äldre dam som säger hej     mina andetag   

sirenen från brandbilen     knarrandet från snön     en man som visslar

 

LUKTAR

Våfflor från huset intill     friskt     matos     cigarettrök     avgaser från bussen

någon som eldar i kaminen    

 

KÄNNER

lugn     harmoni     glädje     lycka     ro     frid     pigghet    

trötthet     värk     starkhet     kyla     värme     energi    

 

SMAKAR

päron     citronmeliss     banan     kexchoklad




Fri vers av Cajsa
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-02-14 16:36



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Kul och annorlunda grepp!
2007-02-19

    Maria Malm
Mycket händer på 90 min med alla sinnen.
2007-02-14

  Cris
Mycket bra beskivet av känslor!
2007-02-14

  Annmargreta
Mycket fint skrivet.

Mycket bra illustrerat vad som

händer med alla sinnen under

90 minuter, en stor applåd till dig.
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg