Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan


Mina tårar faller sakta
vet inte längre vad hjärtat vill
Längtan till dig min vän

vill ha dig så nära

Mina drömmar är dina
om du vill ta emot mig med en famn 
Längtan till dig min vän

smek min kind, torka mina tårar

Håll mig så nära, låt mig få
somna här hos dig  
Längtan till dig min vän




Fri vers av Lindizz
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-16 09:45



Bookmark and Share


  Mr G
Längtan är nog bland det svåraste för människor
utan tåldamod. Längtan kan också vara den största
tortyr.
Sommarhust vi har heter faktiskt \"Längtan\"
I skullaryd i Småland
Och just nu är ju den största läntan efter vården

Mr G
2007-03-02

  Merrlina
åh vilken längtan
hoppas du får din vän nära snart
de önskar jag dig
kram
2007-02-19

  Lars Granlöf
Din väntan gör så ont,
men ett hopp skymtar
i din text som värmer.
2007-02-16

    sunnanvind
Så vackert om kärlek!
Oron den kan bära med
sig, hoppet o längtan!
Vackra ord du vävt samman!
2007-02-16

  nettizen
Vacker skildring av hur det kan kännas att längta.... och den där balansgången när man inte riktigt vet var man står...
2007-02-16

  Söder
Så vackert...
2007-02-16

  Lena K Nilsson VIP
Vackert om längtan!
2007-02-16

    sötsnö
Jättevacker ! :)
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz