Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min diamant

En värdefull diamant

i mina ögon du är

 

Vacker

 

Ovärderlig

 

Finns där

när livet byter skepnad

från ljus till mörker

 

En ängel är du min vän

 

Betyder mycket för mig

 

Du säger

rätt ord vid rätt tillfälle

tröstande, hoppfulla

 

Du ser när ingen annan ser

 

Tack för att du finns där

för mig




Fri vers av Cajsa
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-02-16 13:56



Bookmark and Share


  Nessie
Fint formulerat om värdefull vänskap.
2007-02-21

    Maria Malm
Det är toppen med någon som ser det inte andra ser. Ovärderligt.
2007-02-16

  prinscess VIP
den här var mycket vacker
hoppas att den det är riktad till
får läsa den
2007-02-16

  Annmargreta
du är en diamant du också-trevlig helg Cajsa.
2007-02-16

  Lena K Nilsson VIP
Fint med en sådan diamant i sitt liv!
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg