Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är så bisarr


Krossaren

Du tycker
att det vackraste som finns
är att se mina drömmar
krossas




Fri vers av Kardinal
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-16 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal