Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten / Baglady




Hon samlar på ord
uttryck och metaforer
fyller sitt tomrum





Bunden vers (Haiku) av [jimmy]
Läst 987 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-17 14:28



Bookmark and Share


  aol
bravo så är det
2008-08-05

  ordterroristen
väldigt tänkvät dessvärre.
2007-09-15

  Agnes
Åhå...?! Jag tror visst att någon återuppstått. Det här känns igen.
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]