Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig galen!

Ditt sätt att ta emot mina ord
gör mig så upprörd!
Du vrider , vänder o får dem
till något helt annat
än vad jag säger

Du gör mig GALEN!
Jag säger ju precis tvärtom
vad du tror !
Vill du missförstå ...
Fattar du inte vad jag menar?
Eller vill du ha konfrontation?
Säg till bara!

För vill du kriga
Så gör vi det!
Låt mig bara förstå!





Fri vers av sunnanvind
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-02-18 00:14



Bookmark and Share


    Lindizz
oj oj ...tänk vad ofta det kan bli fel när man pratar...kanon bra text!!!
2007-02-18

  Lars Granlöf
Ja kom an.... =)

Jag vet precis hur det där är.
Spelar ingen roll vad man säger
de blir fel
Är man snäll.
får man svaret
Du försöker då bara framstå som en ängel...
Vad göra?????????
2007-02-18

  Lena K Nilsson VIP
Tänkvärt och bra skrivet!
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind