Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No angel

 

Jag är ingen ängel
med vita vingar
och änglahår

Jag är bara den jag är,
så jag hoppas du kan,
ta mig för den jag är!




Fri vers av Lindizz
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-02-18 13:12



Bookmark and Share


  Rozhan
Bra ord! en känsla av att \"här är jag & jag duger\" genomysrar dina ord - precis som det ska vara! Kärlek är allt hos den andra som vi inte gillar, men som vi inte kan vara utan heller!
2007-02-26

  Merrlina
vacker vacker
enkel åh fin
2007-02-19

  Lars Granlöf
Med hull och hår =)
2007-02-18

    sunnanvind
Jättefin o enkel!
Ta mig för den jag är!
Det är alltid den bästa utgångspunkten.
2007-02-18

  Freeman
Åh så vackert och ödmjukt skrivet!!! --<-<<@
2007-02-18

  Söder
Bra skrivet...
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz