Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vi vet

Jag vet inte vad du vill
men jag känner det
Du känner mig
och vet hur svag jag är

Du tror att jag aldrig
kommer att vara den du vill

och jag vet
att du aldrig kommer att förstå

hur mycket jag känner




Fri vers av Kardinal
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-02-19 10:17



Bookmark and Share


  vildvin
Så enormt bra du skriver...
jag känner starkt med diktjaget

bokmärker...
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal