Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke i virrvarv

 

Mina tankar snurrar

Min själ blundar

Vill med hjärtat tala

Viskar tyst

"Du fick mitt hjärta att vakna"

Viskar tyst

"Du fick mitt hjärta slå en volt eller två"

Viskar dig




Fri vers av Lindizz
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-02-20 11:21



Bookmark and Share


  Rozhan
Va söt text... gillar hur du förstärker viskandet med att ta vit färg, så att det knappt syns/ höres... super söt text!
2007-02-26

  nettizen
Mmm... lite annorlunda skrivstil.... men det klär dig.
Vackert!
2007-02-20

  Merrlina
vacer text
men den ger mig känslan
av saknad
2007-02-20

  Lars Granlöf
Vill höra svaret.
Eller vill tro
att de är det enda rätta.
2007-02-20

    sötsnö
aaahh
fantastisk text!
\'så vaacker
2007-02-20

    sunnanvind
Fint...
Känns som hjärtat vill, men får inte?!
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz