Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du rör om mig

Och varje gång du skriver
att du håller om mig

Gör det så ont
när jag känner
att jag skulle vilja det




Övriga genrer av Kardinal
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-02-20 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal