Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Jag ska se ljuset

sakta komma emot mig

istället för att låta tårar rinna

 

Jag ska kasta av mig det mörka

det som skaver, som sårar och förstör

som gör en kropp trött och orkeslös

 

Jag ska ta emot ljuset

låta det stanna

inuti mig själv

för alltid




Fri vers av Cajsa
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-02-20 15:22



Bookmark and Share


    Lindizz
vilken otroligt fin dikt, något som man bör tänka på...
2007-02-21

  Nessie
Hoppfull text som känns befriande att läsa. Fint formulerat!
2007-02-21

    Maria Malm
Var rädd om det!
2007-02-20

    Bodil Sandberg
En mycket befriande dikt med befriande ord och befriande känsla...ja befrielse är det som kommer över mig!!!
2007-02-20

  Lena K Nilsson VIP
Fint...de sista raderna tog jag till mig!
2007-02-20

  Cris
sista stycket är mycket glädjande och
bra ord att ta till sig..
finfint!!!
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg