Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord som bara kom ur mig..


Guldiga ögon små


Lekande på gården de går,
små steg hoppar ovetandes
som solstrålar lyser de små

Lekande glittrande ögon,
små steg de ger glädjeharmoni
Mot alla som vill ta emot dess
små vackra ögonblick

Ovetandes om livets gång,
har ödet lagts i den lillas sorgesång




Fri vers av Lindizz
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-20 19:27



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Mycket vackra ord!
2007-02-21

  Micael Axelsson
Små söta och ännu lyckligt ovetandes om den visa som just börjat.... tack och lov att vi får möta dessa glädjespridare.
2007-02-20

  Lars Granlöf
Så är det. De vackraste kommer som bara ur en likt små droppar av smaragder.
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz