Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... kommentera?


Paniken kommer eftersom, jag lovar.

Jag glömde andas
Men du andades åt mig
Kärleken är stum
Men vi dansade i sorg

Ett försök att hitta ut




Bunden vers (Haiku) av brainwashed
Läst 431 gånger
Publicerad 2007-02-21 23:06



Bookmark and Share


    Sushi
man känner sig allt mer instängd ju längre man läser. coolt!
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed