Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett vintrigt sceneri.. rödrävens jakt på magens rättmätiga krav..


mättnads hunger stillad



frostnypen rödrävs ylande hungrander
mörk granskog memorerar skuggrister
nyspårstämplar i mjukfallen nattsnö
skrikande magens rättmätiga krav
ögonblixtar över vildmarks gläntor

frostnypen rödrävs fradgade käfter
vindviskas fränt vittrande doftspår
revirmarkerar gulspillan i snövitan
nattsmyger avvaktans cirkelgångar
gläds månljusets stjärnfallsglitter

frostnypen rödrävs glädjesprång
doftspår av nyfunnen åtel fradgar
burrar med krämig svansföring
kraftmodiga käftars bettänder
sliter livligt saftiga köttslamsor

frostnypen rödrävs magsafter
bubblar i närings tillfredsställelse
varma tungspetsar smeksamt
berörande begärs mättnader
siestans morgondästa legor

omättlig hungers stillnader
naturens rättigheter




Fri vers av Ronny Berk
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-02-23 15:47



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Rödrävens burrande med krämig svansföring är en fin bild av den stolte rävige räven!!
Fin text om naturens Mickel Räv!!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk