Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
beskrivning saknas...


med solen i ryggen...



vänder ryggen mot solen
för att kanske se skuggan
om den förföljer mej
så finns jag till

förmodligen




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-02-23 19:00



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ska tänka på det. Om jag tvivlar någon gång.
2007-02-23

    Lillemor
Behövs ingen beskrivning.
Det är alltid nåt
mystiskt med skuggor,
förmodar jag
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk