Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvångsintagningarnas pappersexercis minskas inte av datorns intåg i vården


Ett stort jävla... sluter hennes ögon som i smärta




-Din djävul! skriker han åt henne.
Hon rör inte en min
stirrar bara på honom

Flagor av bitterhet singlar genom
en rad av rum i verkligheten

hundratals av dem i skymningen
som tunna, skira av hud komna

sedan tunna och skarpa rakbladsvassa
som får blod att flyta längs tidsramar

armarna blir fyllda av röda strimmor
först känns det inte alls

först sedan kommer smärtan
oh, så det svider

sedan finns det ingen tid
allt upphör att finnas

många timmar senare är allt vitt
en värld i vitt, vitt, vitt, uppträder

sedan ljus och trubbiga, suddiga ansikten
sedan förvåning och ilska

hundratals små skrik inombords
som fräter i det bedövade sinnet

hundratals små stick av minnesbilder
vilka störtar över henne i kaos

smärtan över att leva
skymmer tydligheten i deras ansikten

rockar i vitt, vitt, vitt överallt
sedan en stor spruta och allt blir suddigt

ett stort lugn infinner sig
ett stort jävla vaket lugn sluter hennes ögon




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-02-23 23:24



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oj denna var stark och väldigt bra skriven med ett rikt språk tack.
2007-02-24

  Nettan
Snygg mystik herrn. Mycket bra språk och skildring kring något som är vanligare än man tror i dagens samhälle. Imponeras av och avundas ditt skrivande!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP