Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Du är min trygghet

den som leder mig rätt

skyddar mig från mörkrets makter

 

låter mig se in i ljusets framtid

 

Du lyssnar

Du förstår

Du tröstar

Du får mig att le

 

viker inte av från min sida

 

Farmor, min skyddsängel

jag saknar dig!




Fri vers av Cajsa
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-02-24 14:22



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Vilken fin dikt! Jag blev alldeles rörd till tårar. Den fick mig att tänka på min morfar och hur mycket jag saknar honom...
2007-03-19

    Lindizz
väldigt fint...skönt att känna att man har en skyddsängel ..
2007-02-24

    Maria Malm
Fint att känna att man har en skyddsängel.
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg