Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din vackra trädgård

Mitt första minne

jag var fyra år

du bar mig på din arm

 

Vi gick runt i din vackra trädgård

minns färgerna på blommorna

 

röda, gula, blåa och lila

 

Vi gick förbi brunnen

där man hämtade vatten

 

Hallonbusken lyste röd

det dags att plocka

jag fick ett av dig

 

Du berättade för mig

att jag var

värdefull

 

Att jag var speciell

för dig




Fri vers av Cajsa
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-24 16:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En trygg, fin och stämningsfull text,
barndom, jag fick bilden av en farmor
med en lummig trädgård...bra!
2007-03-01

    Maria Malm
Vilket fint minne att bära med sig, att ha fått vara speciell.
2007-02-24

    Noyle
Åh, det känns verkligen osm man går omkring i en blomstnade trädgård och bara njuter. Jag ser färgerna på blommorna framför mig.
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg