Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan ligger lustan..



tidig morgons
fjunlätta smeknings
färd över dags
skiften

intill kvälls trånad
tidig natts smekningar




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-02-25 06:08



Bookmark and Share


    Maria Malm
Lustfylld längtan.
2007-02-25

  Cris
finstämt
2007-02-25

  Madjori
Denna morgontextens tankar är underbar...
2007-02-25

  nettizen
mmm..... härlig rytm i den här....
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk