Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
slå en signal.. skicka ett meddelande...Du kan vinna ett signerat foto till Din musmatta...


till skönhetens lov....




vilken lycka

att dom finns inom synhåll
alla dom vanliga
alldagliga människorna

dom med vanliga ben
lätt utstående öron
uppnäsa

vilken lycka att dom finns
finns inom synhåll
närstädes

så att jag

den fulländade
kan kontrastera
med min gudaliknande

skönhet




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-02-26 21:59



Bookmark and Share


  minette
hihi,,,jasså du,,,:)
2007-03-16

  Jojo
faktiskt kul
blev lite överrumplad av slutet
2007-03-02

  Annette Andersson
En text jag blir glad av *ler*
2007-02-27

  sabina stark
Va söt du e kram Sabina
2007-02-27

    Lena Nilsson
*skrattar* Ser framför mej typ en grekisk gud eller nått. Är det ett bidrag till temat gudomlighet? Skulle kunna vara det.
2007-02-27

  glittertindra
mhm... visst! ;) ingen yin utan yang... :) motpoler dras ju som sagt till varandra... :)
2007-02-26

  Lilla My* VIP
*skrattar gott**
Ja, det är inte lätt att vara ödmjuk!
Men din text är roligt rolig;)
2007-02-26

    Maria Malm
Så roligt för dig...ler...
2007-02-26

    A
Det är klockrent. Helt klart värt en applåd!
2007-02-26

  Madjori
Upp till bevis..släng ut ett kort här då, eller är det bara prat :-))

Underhållande text som jag tar till mig med ett leende..
Tack!
2007-02-26

  Eline.P
Ja vilken lycka och vilken lyckad text. Man ska alltid tro att man är någon - omvänd jantelag, det behöver vi lite till mans.
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk