Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt jag kom på i det trista vädret


For Love


Svaga magneter dras samman
mot okänt hav dras de mot varann
rädsla förstärker all kraft 

Öden korsades så långt
med magneter drogs de samman
bara de vet vad hjärta vill ha

Svaga magneter de har så lätt
inte för att samman fläta öden 
allt de såg var in i en magisk passion




Fri vers av Lindizz
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-03-01 15:13



Bookmark and Share


    sunnanvind
Så fint om kärleks-magi!
2007-03-01

  Lars Granlöf
Magnetiskt är magiskt
Inga motpooler här.
2007-03-01

  nettizen
men det de såg kanske var starkt nog för att ge den närkontakt de behövde för att kunna börja fläta själva.......?
Fint skrivet
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz