Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tagen på sängen...

 

Så var det pigan från Älvängen

väckte den sovande drängen

- kuckeliku

klockan är sju

dax för kärleksrefrängen

 

så var det pigan från Älvängen

väckte den trötte drängen

-din jävla hagga

låt mig få slagga

det var för fan det som var poängen

 

Så var det slutligen pigan från Hjo

ertappa drängen med en ko

-jävlaranamma...

börja hon stamma

ni passar för helvete på zoo




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 609 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-02 09:47



Bookmark and Share


  aol
mästerligt bra hahahaha 5stjärnor
2007-08-26

  Soessan
Denna var väl bara helt för härlig, Bodil ! :) tack för en uppskattad skrattstund afterEight :)
2007-03-12

  Jul_iia
Jag gillar den här. Den gör mig glad och får mig att vilja lyfta från marken eller något i den stilen.
2007-03-12

    Hannah
Hihi, härligt med texter som får en att skratta!
2007-03-06

  Stardust VIP
Hehehehehe...jo den var bra!
2007-03-05

    elvira
Den var riktigt rolig och bra,. :)
2007-03-05

    *Zenobia*
Fnizzzz......och inte var det bara på sängen som det togs.....

Inget fel på fantasin förr....heller.... ;)

Svenska folkets historia är en oändlig källa att ösa ur....oooppsss!!....det där kan ju miss-tolkas...
2007-03-05

    JJ VIP
En liten smakfull \"fräckis\", jodå jag ler lite i mjugg...det känns som dom manliga aktörerna är lite \"slappa\" i sammanhanget... känns lite overkligt, för här i småland är alla män alltid av gott virke och spännst! Rolig! Mvh. JJ.
2007-03-03

  Thommy
Ja, den var lustig värre, hahaha
2007-03-02

  Nina V A
hahaha ja jäklar nu fick jag minst tre nya skrattrynkor att bära men hejohå det kan kvitta. Din inspirationskälla måste verkligen vara en guldgruva och det tackar vi läsare för. Du fyller oss med sköna skratt!
2007-03-02

  Sofie Viktoria
*Skrattar*
Tack för en härlig dikt!
2007-03-02

    Manuela
Klockrent!
Hujamejena så härligt att börja dagen med en äkta Bodil!
Dina rim går fint ihop och bildar en hejdlös skrattvåg som sprider sig i ansiktet!*skrattar*

Trevlig helg önskar jag dig.
2007-03-02

    ej medlem längre
*skrattar högt*
Är det det här som kallas bondlyrik?????
Du är bara så sanslöst duktig Bodil!!
2007-03-02

  SusanneStrömstedt
*skrattar*,Åh,så härligt att få skratta riktigt gott!Härlig text!
2007-03-02

    Erika H
Bodil... mästerliga du... du får mig att skratta
njutbar läsning... fredagsnöje i härlig anda
mums
2007-03-02

  DanSan
***********************************

Hahaha . . . fredags skratett . . .hehehe

Du kan verkligen få till det BodilSan . . .

***********************************
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg