Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte bara datorer o skrivande för mej... är klart mera allmänbildad... läser även aftontidningar... kolorerade magsin...allt inom skvallerpressen o andra kulturupplevelser...


läste i bladet...



läste i bladet
att kvinnor ska äta glass
och dricka halvfet mjölk
för att bli gravida

och jag
min obildade sate
som hade fått för mej
att det berodde på grädden




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-03-02 10:01



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Hmmm...o om man bara äter glassen...Vad blir man då??
Skendräktig??
2007-03-06

  Madjori
* Ler *...Ena dagen si andra dagen så ...inte lätt att veta vad som gäller bättre göra som man vill :-)
Gillar!
2007-03-02

    Maria Malm
Hihi..nya rön hela tiden..jag som lyckades ändå. Kul text.
2007-03-02

  glittertindra
jaa... kvinnor är ett släkte för sig... att njuta av livet är viktigt för att må bra... :) en ny underfundig kommentar från dig.. alltid lika tänkvärd...
2007-03-02

  Cris
läste också detta... hehe.. ja
hm.. grädden :-)
2007-03-02

  nettizen
hahaha.... du är ju för skön du. *leeer*
2007-03-02

    Lillemor
Du har har så mycket humor
ibland..kul text, kul format
kul litenhet.
Gillade
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk