Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För länge sedan


Jag minns den gången
dina ögon log så där fint
vi hade blickar som brann

Jag minns den gången
vi höll om varann
vi dansade tätt intill

Jag minns den gången
vi gick hand i hand
genom stadens gator

Jag minns den gången
du kysste min panna 
för att lämna mig ensam




Fri vers av Lindizz
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-03-06 14:53



Bookmark and Share


  karolina d
Det är som en dans med vågor att älska och du beskriver det så sorgfint i din dikt.
2007-03-06

    ej medlem längre
Instämmer till föregående kommentarer.
Vacker!
2007-03-06

  Freeman
Jättevackert skrivet...med ett vemodigt men vackert slut.
2007-03-06

  Lena K Nilsson VIP
Mycket bra skrivet!
2007-03-06

  nettizen
Huuuu...först så varm och kärleksfull och så ett snopet avsked. Suveränt bra skrivet men den visste var den tog i hjärteroten den här.
2007-03-06

  Lars Granlöf
En del går inte att glömma...
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz