Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asylum






någonting vrids ur led

ett ben slängs åt hundarna


trådar rycker

trådar sliter


du hänger kvar

på en krok

det ekar under huden
det ekar i mina ben


någonting faller ur ledet

en blick kastas åt de små


piskor viner

piskor slår


jag hänger kvar

på en bar

det ekar under huden
det ekar i mina ben


någonting visar sitt leende

en rysning kryper över hud


piller viskar

piller ljuger


vi hänger kvar

på ett hem

det ekar under huden
det ekar i mina ben


det ekar genom ljuden

det ekar tyst




Fri vers av Johannes
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-03-07 13:56



Bookmark and Share


  Lady_A
Mmm nu är du på topp igen! Den här är sådär klinsikt kall, badrumskakel, ljusrör och blodstänk på väggarna. Och det där knivskarpa är det du är bäst på! Grymt bra!!
2007-03-09

  Sanningsägaren VIP
Suggestivt som fan
den smärtar och tankarna kommer till
slakthus ett globalt sådant
samhället styr och vi är marionetter
det kommer massor av bilder när jag läser denna
upprepningarna gör den bara ännu starkare
vass!
snygg!
Tack!
/Åsa
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes