Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom och tänka på ordet kärlek..vi skriver om det verken mer eller mindre..


Vad är kärlek?


Vi skriver om kärlek

kärlek som besvaras

kärlek som ej besvaras

kärlek som finns på avstånd

kärlek till barnen

kärlek till familjen

kärlek bara är

Vad vore vi utan kärlek?
 
Kärlek är viktigt att få, verken mer eller mindre

ja, den kärleken.....




Fri vers av Lindizz
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-08 13:02



Bookmark and Share


  issac.a.m
Fin text..
Ingenting varar bara kärlek!!
2007-03-08

  sabina stark
Utan kärlek fylls våra hjärtan av sorg och evig längtan.
2007-03-08

  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet om kärlek!
2007-03-08

  devilsangel
Ja, utan kärlek skulle det inte finnas nån värld!
Och med mer av det skulle det se bättre ut i vår värld!
2007-03-08

    sunnanvind
Kärleken .... här skrev du en fin hyllning till den!
2007-03-08

  nettizen
ja..för utan kärleken dör mänskligheten ut så den är ju en livsviktig ingrediens i livet... så är det . Härlig kan den vara också. :)

Fin dikt du skrev här, satte onekligen snurr på tankeverksamheten.
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz