Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall

 

Långt bortom all tid och rum,
ser hon in i den klaraste stjärnan som lyser. 
Den ger kraft som behövs för att le.

Drömmer om stjärnor som faller,
från den klaraste natthimmel som ber.
Hon svävar med vingar mot månen som ler.

Svävnade med vingar flyger hon bort,
mot den klaraste stjärnhimmel som blev.
Med tårar på kinden hon blundar och ler.




Fri vers av Lindizz
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-08 21:15



Bookmark and Share


  devilsangel
fint och varsamt...
2007-03-12

  Lars Granlöf
En drömbrutta ;)
2007-03-08

  Lasseman VIP
Kändes som hoppets resa..så fin..så skön..så vackert skrivet, tack, tyckte väldigt mycket om, mvh Lasse
2007-03-08

  Lena K Nilsson VIP
Jättefin!
2007-03-08

  nettizen
Ledsam men hoppfull..... mycket fin.
2007-03-08

  SusanneStrömstedt
Åh,vad söt dikt
2007-03-08

    sunnanvind
Som en liten saga ! Underbar!
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz