Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidig morgonsyn....


våren - förmodar jag...


vildgässen plöjer
vinden vände mot söder
harvar bonden




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-03-09 07:56



Bookmark and Share


  Arwen
härlig vårdikt!
2007-03-09

  Lilla My* VIP
Jaa, jag såg dem oxå...samma gäss kanske;)
Skön vårkänsla i dina ord!
2007-03-09

  Cris
Gör han? harvar menar jag..
e det dags nu
ser vildgässen flyga .. härlig syn.
2007-03-09

    Maria Malm
Det både plöjs och harvas..jordbrukande dikt
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk