Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
test 4 5 6


En dag i sänder; jag faller i sönder

. .. .. . .. .. ..... .. . .. .. . .. .. .... .. . . .. .. .. ... .............
.... .. . . .. .. .. . .. .. ..... .. . .. .. . .. ..
.. .. ... ..............


jag faller ner

i sönder

pillandet av sårskårpor och letandet efter ljuset i tunneln; faller i mönster

stjäl min själ dessa dagar


jag faller ner

i kras

jag är bara kött och blod och dödligt trött på att vara svag




drömmer om död

städer som brinner

som sångerna om London och Paris; det stora äpplet förfrös till is




allt gick förbi så snabbt

tiden var vår Jack-

med flaskan och kniven

föll vi i vinter

tiden blev aldrig vår


jag faller ner

jag faller ner

i sönder




Fri vers av Johannes
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-03-09 09:53



Bookmark and Share


  Матрёшa
Så fint och ack så mörkt. Du skriver verkligen så det berör =))

\"jag är bara kött och blod och dödligt trött på att vara svag\" - så träffande ..
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes