Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De viskas om..


De viskas om kärlek som flyger

orden svävar så vackert klar

mot den oskyldiga himmeln blå

De viskas om solsken som ser

när två själar möter varann

med solstrålar målar den upp till röd

De viskas om stjärnfall i natt

mot månljus den ser in i själaliv

och målar upp små moln i rosa




Fri vers av Lindizz
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-03-09 18:40



Bookmark and Share


  issac.a.m
såå sååå vackert
2007-03-12

  Lars Granlöf
Mjuk fin form.
\"Viskas om stjärfall\"
oj så elefgang Som en varsam älskande semkning
2007-03-11

  devilsangel
uppiggande och glädjande text
2007-03-10

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2007-03-09

    sunnanvind
Jättefint! Härliga viskningar!
2007-03-09

  Söder
Mycket vackert diktat... ska titta upp mot himlen ikväll och titta efter stjärnfall och kärlek...
2007-03-09

  nettizen
En sak är ialla fall säker och det är att kärleken är färggrann och färgstark. Fin!
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz