Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjäl henne

Hon var tacksam när
han höll om henne så hårt att
det var svårt för henne att avgöra
vem av dem som var mest rädd
att förlora den andra.




Fri vers av Kardinal
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-10 17:40



Bookmark and Share


  Jojo
Mmm det var verkligen fint!
Man vill ju känna att den andre inte vill förlora en...
2007-06-26

  Vind
Den var bra. Artificiellt Status Quo som...
Snyggt!
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal