Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollbunden


Jag skulle så gärna
när du ber mig
Men jag kan omöjligt
vara magisk utan
min väns elektriska händer




Fri vers av Kardinal
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-10 22:18



Bookmark and Share


  Neal
Det fullkomligt sprakar elektricitet !
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal