Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på inspiration av en världsomfattande räktransport..avskalad..


en hyllning till de svarta hingstarna...


saliga oro de slaktfärdiga
ty de skola få enkel biljett till Italien

återresan företas i plastförpackningar

återseendet i hästägarens närbutiker
pålägg i stallmiljö




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-03-11 10:24



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Usch ja!! Ryser... men så här är den nakna sanningen!!
Har sett hästar o transportvagnarna här i närheten....
Bra att du belyser det med din starka lampa!!
2007-03-11

  wayward - taiga
ja, vad bra..

korta meningar, lakoniskt mättade och ditt sköna sinne för humor i all denna tragik gör att man orkar ta till sig detta grymma budskap. Tänker nog lipa en skvätt iaf över pållarnas sista resa. De får ju känna alpdoft på vägen dit ändå!
2007-03-11

  Madjori
Tål att tänkas på..bra skrivet!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk