Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens kall


En kvav röst viskar inom mig,
den vill ut, ut i det fria.
Den vill skrika högt, den vill gråta.
Men den går där å sörjer utan att våga låta.
Nu har den även börjat riva i mitt hjärta,
den sliter och tär på min själ.
Även läpparna har blivit svarta,
och naglar rispas mot min hud.
Mina läppar har inga ord att forma,
och ögonen ser inga skuggor mer.
Snart lägger jag mig ner för att somna,
och jag vet att du ligger här bredvid.
Jag kramar din hand så kall å blek,
Nu vet jag att det är Vi för all evighet...




Övriga genrer av Michmich
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-12 00:21



Bookmark and Share


  Rude Billy
bra gjort
2008-07-08

    Bodil Sandberg
Jag kommer att tänka på Romeo och Julia på nåt vis...ja din dikt är som ett laddat drama!!!!
2007-04-03

    Twobo
Känsloladdad och bra skriven.
Låt rösten skrika ut ordentligt, man får ont i halsen av att viska.
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich