Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Papperssvalor

Du förstår inte
Jag känner mig som papper
i dina händer




Bunden vers (Haiku) av Kardinal
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-03-12 11:00



Bookmark and Share


  karinhafstad
oh. gillar detta!
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal