Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är romantikern. Tro det eller ej.


blickpunktslogik.




en rysning
ett skalv


över himmel
genom hjärta


min hud blir ojämn

fläckarna försvinner
under dina händer


jag blundar så hårt jag kan; tills världen blinkar, blir skev



två tysta blickar
ett ögonblick

blir till

ett plus ett
blir tre


allting känns mer rätt än fel



i en värld utan logik
blir tystnaden i mörkret
vår melodi





Fri vers av Johannes
Läst 483 gånger
Publicerad 2007-03-13 16:52



Bookmark and Share


    Tamsyn
(kärlek)
10p.
2007-03-18

  Smultris
Titeln är bäst *blink*

Näe allvarligt...

Jag älskar \"fläckarna försvinner under dina händer\" bara den lilla delen i texten säger så jävla mycket... hur man kan förändras under en annan människas händer, hur ens smutsiga solkiga jag i några sekunder kan få kännas ren och vacker, hur allting blir annorlunda när man är nära den där speciella, för att allting ska bli utbytt och tvärtom då den personen försvinner...

Men du... vissa fläckar går aldrig bort... aldrig bort...
2007-03-13

  Sanningsägaren VIP
Ja du ser...
det kan inte bli mer
johanneslogiskt än såhär
gillar verkligen ditt språk
vill läsa mer
under hud
Tack!
Åsa
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes