Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
huru en nätt nuddning under kvälls vakan kan föra natts drömmar till morgons första kyss..


samlar på kyssar; också...



om kvällen
när jag trodde mej ha somnat
vidrördes min panna av hudnära kyssar
eldsmärkes känslor
glödes

förnimmer

under huden

som smältans ädels honung
likt spermiens sökande efter äggs vilja
som skirat smörs hetsningar

sparade jag den kyssens sötma
med sugande läppar

dess dröm
av dröms fullbordan
under min elds röda tunga
mina lyckans saliva munläppar

smakande
sugande

under min tungas vina rodnad
smakande

under mina läppars sälta glänsor
sugande

förvaltade väl den kyssen
under dröms ljusårs sömnader
förvaltade dess kärleks smaklökars tårar

otydans stumma längtan
nattlig tids vördnad

kyssars känslor
tungas virvlande safter
driver som skirad honungs lavors flöden
förädlar till älskogs mötes hudars stillnad
silverhonors krafters sugande

återsökte jag
till öppna läppars fägnad
inbäddad tidig morgons nattvarma lakan
önskad nattligt tungsmekta välluster

sen kvälls
fjuna pannas nära nuddade kyssar

förädlades

omhuldades
förstorades
blodfyllddes

efter nattlig sömns sinnliga bilder
återsökte vi läppars lockelser

till morgons fullbordan

samlar kyssar

också










Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-03-14 19:24



Bookmark and Share


    amy 75
mysigt
2007-09-04

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Du skriver om kyssen så levande, så magiskt och perfekt och genomgående i din text, spec gillar jag denna del:

\"sen kvälls
fjuna pannas nära nuddade kyssar\"

Älskar ditt språk!
2007-03-18

  Madjori
Sensuellt smältande som honung kan man känna ett lockande sug av kyssens virvlande sötma...
Härlig dikt!
2007-03-15

  Annette Andersson
\"samlar på kyssar ; också...\" - Titeln gör att jag bara måste läsa! Och jag läser, och läser igen... vilket fint flöde, vackra ord i en sinnlig, sensuell virveldans om natten.
2007-03-14

    *Zenobia*
Vänta............

Ska hämta handduk och torka......

Rinner av sötma, honung och åtrå.....om dikten.....

Tjoff !! Nu fick jag ett rejält stänk på mig... *S*
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk