Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om ett språk - infinitivmärke



det fanns tillfällen
då det kändes

som att språket valt honom

och han gjorde sitt bästa
för att inte svika det











Övriga genrer av alfa
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-03-13 16:38



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Det smittar också.
2007-03-14

  Cris
Jisses.. det var en fin man. Verkligen.. fint!
2007-03-13

  Fredrik P. VIP
Exakt...å ibland blir det
bråttom också...innan
något annat tar över.
Bra som bokmärke!
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén